Anex-бебешка количка 2в1 Quant Water:QN06

кат. №: 7058

1690.00 лв.

Купи на изплащане!

Anex-бебешка количка 2в1 Quant Water:QN06

 

Ние осигуряваме на всяка количка разнообразни системи за безопасност и използваме материали, които са в съответствие с всички стандарти, така че всяко бебе да се чувства комфортно и родителите да не се притесняват.

Лесна за поддържане-Лесно е да свалите облицовката за пране, за да поддържате правилно вашата количка и да изглежда добре.

Рециклирана пластмасова тъкан-Използва се специален текстил за количествено шиене (Sago рециклиран), направен от рециклирана пластмаса. Всяка количка Quant се състои от над 1 килограм рециклирана пластмаса.

UV 50+-Тази количка, изработена от плат с UV 50+ технология, позволяваща да абсорбира повече от 50% от ултравиолетовото лъчение.

Мемори пяна x Кокосов матрак-Матракът в Quant се състои от две основни съставки: сгъстено влакно от кокос и специална мемори пяна, която запомня положението на вашето бебе.

Комфортна спирачка-Спирачната система Comfy се спира и деактивира просто с натискане на педал. Благодарение на надеждни спирачки, вашата количка няма да се премести от позицията си.

Устойчиви на износване и еластични колела. Тези колела се състоят от твърд полиуретан.

Face2Face-Оптималната височина за поставяне на люлката и седалката. Детето винаги е в зрителното поле на родителите.

Вентилация на коша-Тази система включва вентилация на качулката и контролируема вентилация в долната част на носещата платформа. Ето защо чантичките на Anex са аерирани с идеална среда за бебета.

Телескопична дръжка-Телескопичната дръжка от еко кожа е регулируема и лесна за използване. Има приспособимост към височината: в най-ниско положение от пода - 100 см, в най-високо положение от пода - 120 см.

WP LED-Нашата LED система е водоустойчива, така че ще работи дори при дъждовни разходки

Памет за предотвратяване на колебания и посоки

Система против колебание предотвратява вибрациите на колелата по време на движение на количката и осигурява право и гладко движение.

Два държача за чаши -На рамката има две места за държачи за чаши/ в ляко и дясно/

X-заключване-Количката разполага с автоматична система за защита срещу случайно сгъване на рамката, наречена X-Lock.

Устойчив кош за багаж-Коша може да издържи голямо натоварване. Въпреки това, не го зареждайте с повече от 5 кг според всички стандарти

Размери:

Количка с кош за новородено: дължина 111,4 см, височина 123 см, широчина 60 см

тегло 14,9 кг

Вътрешни размери на коша: дължина 74 см, височина 18 см, широчина 35 см

тегло 4,8 кг

 

Количка със седалка/ летен кош/

дължина 111.4 см, височина 123 см, широчина 60 см

тегло 14,4 кг

Вътрешни размери на седалката/летен кош/ Дължина на седалката 90 см, Широчина  на облегалката 33 см, Широчина на седалката 34 см

Тегло 4,3 кг

Рама: дължина 65,4 cм, височина 23,5 см, широчина 50,5 см

тегло 6,4 кг

 

В комплекта са включени:

 

  • покривало за коша за новородено
  • дъждобран

Награди и  сертификати

Нашите колички са тествани и сертифицирани според европейските стандарти. Спечелихме няколко награди, защото работим усилено, за да гарантираме, че нашите колички отговарят на всички изисквания за безопасност, стабилност и издръжливост. m / type отговаря на новия стандарт EN1888: 2018 и е проектиран за деца с тегло до 22 кг (до 4 години).

 

EN 1888-1: 2018 / EN 1888-2: 2018

Подобни продукти

Anex-адаптори за Quant 45.00 лв
Anex-комарник Quant

Anex-комарник Quant

Арт №: 7071
45.00 лв
Anex-раница Quant Water 153.00 лв