‹ Върни се назад

Условия за доставка

Условия за доставка

ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА ПОПИТАЙТЕ НАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЗА УСЛОВИЯТА НА ДОСТАВКА

  • Доставката се осъществява чрез куриерска фирма Лео Експрес, които Ви доставят поръчката на посочения от Вас адрес или до избран офис в близост. 

Ценова тарифа :

  Офис Галикс - Офис Лео Експрес  Офис Галикс - Клиентски Адрес 
Тарифен код 1 2
до 2 кг 3,50 4,50
от 2 до 5 кг 4,40 5,50
от 5 до 10 кг 6,50 7,50
от 10 до 15 кг 8,00 12,00
от 15 до 20 кг 10,00 14,00
над 20 кг 0,32 лв/кг 0,36 лв/кг

Всички цени са в лева с включено ДДС .

  • Възможна доставка с Еконт или Лео Експрес

Еконт http://www.econt.com/tariff-parcel/

 Срокове на доставка
Всички продукти в този магазин се доставят от Борса Галикс. Срокът за доставка зависи от спедицията на всяка фирма. В обсега на град Стара Загора доставката се извършва в  срок от 1 работен ден непосредствено след обработка на поръчката. Поръчки направени след 16.00 часа се обработват на следващият работен ден. Поръчки направени в събота след 16.00 часа и в неделя се обработват в понеделник след 9.00 часа.

 Начини на плащане

Плащането се извършва с наложен платеж. Куриерската услуга се заплаща от купувача както следва:

- за доставка на стоки в рамките на Стара Загора и Казанлък - безплатно;

- за доставка на стоки в цялата страна - справка таблицата по-горе ;

- за доставка на стоки, които са на стойност над 100 лв  - безплатно (важи само за стоки до 30кг.) и които не спадат в раздели Бебешки храни и Бебешка козметика

- за доставка на стоки в промоция и стоки от раздел Бебешки храни и Бебешка козметика, независимо от стойността и обема им доставката се заплаща от купувача

Ако поръчката възлиза на стойност над 100 лв., тогава сумата за транспорта на куриерската фирма за извършване на доставката ще бъде за сметка на ГАЛИКС ЕООД.

 Важно !!!

Безплатната доставка при поръчка за над 100 лв. са валидни само за продукти с тегло до 30 кг. За продукти с тегло над 30 кг. се прилага ценовата листа на Лео Експрес, като предварително ще уточним с Вас конкретната стойност на доставката.

Безплатната доставка за поръчка над 100 лева за България е валидна само при доставка с Лео Експрес, ако Вие изберете куриер по ваше желание тогава доставката ще се извърши по цените на избрания от Вас куриер за Ваша сметка.

Цените в електронния магазин и в търговската мрежа могат да бъдат различни.

Доставката може да варира от стойността на наложения платеж, при поръчки под 100лв.

Конфиденциалност 

Изискваните от Вас данни при закупуване на стока в Нашия онлайн магазин са строго конфиденциални и до тях има достъп единствено екипът ни. Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и ползвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно Вашите поръчки.

Екипът ни моли за вярно и коректно въвеждане на данните, с цел бързо и точно изпълнение на Вашите поръчки.

Общи условия

"Галикс" запазва правото да променя съдържанието на своя онлайн магазин по всяко време, както и да откаже достъп до него при неправомерно и некоректно използване от страна на клиентите.

Фирма Галикс запазва правото си да отказва изпълнението на поръчки.

Закупената от Нас стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!