‹ Върни се назад

Условия за доставка

Условия за доставка

ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА ПОПИТАЙТЕ НАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЗА УСЛОВИЯТА НА ДОСТАВКА

  • Доставката се осъществява чрез куриерска фирма Лео Експрес, които Ви доставят поръчката на посочения от Вас адрес или до избран офис в близост. 

Ценова тарифа :

  Офис Галикс - Офис Лео Експрес  Офис Галикс - Клиентски Адрес 
Тарифен код 1 2
до 2 кг 4,90 5,60
от 2 до 5 кг 6,00 6,90
от 5 до 10 кг 8,50 9,60
от 10 до 15 кг 10,60 12,20
от 15 до 20 кг 12,70 14,50
над 20 кг 0,45 лв/кг 0,45 лв/кг

Всички цени са в лева с включено ДДС .

  • Възможна доставка с Еконт или Лео Експрес

Еконт http://www.econt.com/tariff-parcel/

 Срокове на доставка
Всички продукти в този магазин се доставят от Борса Галикс. Срокът за доставка зависи от спедицията на всяка фирма. В обсега на град Стара Загора доставката се извършва в  срок от 1 работен ден непосредствено след обработка на поръчката. Поръчки направени след 16.00 часа се обработват на следващият работен ден. Поръчки направени в събота след 16.00 часа и в неделя се обработват в понеделник след 9.00 часа.

Начини на плащане

Плащането се извършва с наложен платеж.

Доставка

-Безплатна доставка- за поръчки в рамките на Стара Загора и Казанлък.

-Безплатна доставка- за поръчки на стойност над 100лв и с тегло до 30кг, които не са на промоция и не спадат в раздели Бебешки храни и козметика.

-За поръчки с тегло над 30кг се прилага ценовата листа на куриерската фирма, като предварително се уточнява с клиента по телефона конкретната стойност на доставката. В този случай доставката се заплаща от купувача.

-За доставка на стоки в промоция и стоки от раздели Бебешки храни и Бебешка козметика, независимо от стойността на поръчката и обема им, доставката се заплаща от купувача.

-При поръчки под 100лв цената на доставката се определя според кг на пратката и се заплаща от купувача - справка таблицата по-горе.

Важно!

Безплатната доставка на територията на Република България се извършва с куриерска фирма Лео експрес.

Ако клиента желае доставка с друга куриерска фирма - заплаща стойността на куриерската услуга по тарифата на избраната от него фирма.

Цените в електронния магазин и в търговската мрежа могат да бъдат различни.

Конфиденциалност 

Изискваните от Вас данни при закупуване на стока в Нашия онлайн магазин са строго конфиденциални и до тях има достъп единствено екипът ни. Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и ползвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно Вашите поръчки.

Екипът ни моли за вярно и коректно въвеждане на данните, с цел бързо и точно изпълнение на Вашите поръчки.

Общи условия

Галикс ЕООД запазва правото да променя съдържанието на своя онлайн магазин по всяко време, както и да откаже достъп до него при неправомерно и некоректно използване от страна на клиентите.

Галикс ЕООД запазва правото си да отказва изпълнението на поръчки.

Закупената от Нас стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!