Детско одеало полар 813/814

кат. №: 70202

9.99 лв.

ЗАПИТВАНЕ

Детско одеало полар

Babyono 813/01,02 814/01,02

  • Меко и нежно;
  • Идеално за детската количка;
  • Размери: 90х110 см.

Произведено в Полша!