Детски велосипед 12" Moni

кат. №: 10509

126.00 лв.

ЗАПИТВАНЕ

Детски велосипед 12" Moni

1270/1282

 

Детски велосипед 12" с:

 

  • метална рамка
  • Метални капли
  • Предна спирачка и контра
  • Метални калници
  • Пластмасов кош и багажник
  • Помощни колела
  • Огледало и звънец

 

Подходящо за деца до 4 години