Бебешка количка Origami 4moms

2450.00 лв.

1200.00 лв.

ЗАПИТВАНЕ

Бебешка количка Origami 4moms 2в1

Оригами е продукт от ново поколение, направен за съвременни родители с афинитет към модерните технологии. С помощта на генератори в задните колела лесно и екологично зареждате количката по време на разходка. Всяка мама знае колко е неприятно да се окажеш на разходка без батерия на мобилния си телефон. Но Оригами има решение и за това. Просто закачете USB зарядно към количката и вече може да зареждате батерията на телефона си. И това е само малка част от екстрите, които Оригами ще ви предложи.

 

Продуктът е създаден изцяло, за да гарантира комфорта и сигурността на родителя и детето. Затова на LCD дисплея мама по всяко време може да види температурата на въздуха, да отчитате скоростта си на движение,  изминатото разстояние на конкретната разходка и за всички разходки до момента. Почти като на бягаща пътека, но на тази има сензори, които засичат и показват, когато детето ви е в седалката. Така то никога няма да падне по случайност. Още едно страхотно предимство на тези сензори е, че когато детето е в седалката си, механизмите за сгъване се блокират и на практика няма как количката да се сгъне по време на разходка.

Оригами е перфектната хармония между иновация и практичност. Това означава поставки за чаши за мама и меки отвори на седалката за шишетата на бебо. Чантичката и джобовете в горната част са за личните ви принадлежности и мобилен телефон, а в долния подвижен кош за багаж може да слагате обемни неща с тежест до 3кг. Спирачката е другият важен бутон. С едно настъпване на бутона за спирачката  спирате или освобождавате колелата. За разлика от повечето колички Оригами се сгъва 3D или и в трите си измерения- дължина, ширина и височина.
  
  
Ако искате да ви забележат, Оригами е количката, с която със сигурност няма да ви пропуснат. А за да сте сигурни, че ще сте видими за всички, количката разполага с LED светлини за всякакви условия на видимост. И все пак, ако по някаква причина искате да сгънете количката си ръчно, винаги може с един бутон да изключите цялата електроника на Оригами, макар да сме сигурни, че това няма да ви се наложи.

В 21 век технологията е всичко, но по-добре вижте видеото - със сигурност има с какво да ви впечатли!

link  -> www.youtube.com/watch

Размери в сгънато положение: В х Д х Ш - 53,34 х 96,52 х 35,56 см.
Размери в разгънато положение: В х Д х Ш - 99,06 х 104,14 х 71,12 см.


Комплектът включва:

- Твърд кош за новородено

- Седалка, подходяща за бебета над 6 месеца

- Цветна мека подложка за седалката

- Чантичка за багаж с USB зарядно за мобилен телефон