Изработка на онлайн магазин от Valival

Изработка на онлайн магазин от Valival

Дигитална агенция Valival е фирмата, която се грижи за добрата визия и поддръжка на нашия онлайн магазин за бебешки и детски стоки Baby.Galix.bg. Професионализмът е водещо качество за нас и затова не бихме доверили нашият бизнес в „случайни ръце“.

Специалистите от Valival на 100% изпълниха нашите изисквания, създавайки един стилен и функционален онлайн магазин, който предлага на потребителите богат каталог от качествени бебешки и детски стоки. Именно в каталога ни ще откриете голямо разнообразие от детски играчки, детски и бебешки колички, кошарки, козметика и още много други стоки необходими за вашите деца.

Екип от наши служители непрекъснато поддържат магазина и каталога, като добавят нови артикули, които са детайлно представени на клиентите със снимков материал и подробно описание. Предлаганите стоки в онлайн магазин Baby.Galix.bg са произведени от утвърдени производители. Ние от Галикс ООД знаем колко е ценна за вас всяка минута прекарана с вашите деца, затова и всички продукти са групирани в няколко на брой главни раздели с под раздели и производители.

Благодарение на прецизната работа на специалистите от дигитална агенция Valival и отлично създадената функционалност, поръчките в онлайн магазина се извършват максимално бързо и лесно, точно като детска игра.

Дори и в момента, в който четете това техен екип се грижат за поддръжката и SEO оптимизацията на Baby.Galix.bg. Така от създаването на нашия онлайн магазин през 2012 година до днес, ние успешно можем да отговорим на променящите се правила и фактори в интернет бизнеса.

Благодарение на качествените услуги на дигитална агенция Valival, ние се радваме на реални резултати и високи продажби. Всеки един детайл от идеята, реализацията, поддръжката и визията на онлайн магазин за детски стоки Baby.Galix.bg е внимателно обмислен от подготвен и добре обучен екип от специалисти в тази област.

За успеха на нашия онлайн магазин Baby.Galix.bg и за постигането на желаните цели, ние от Галикс ООД се доверихме на дигитална агенция Valival. Направете го и вие и няма да съжалявате! Повече информация за тях можете да откриете на valival.bg

Новини

Коледна томбола 30 Ноември 2017

Бебемания 2017 23 Ноември 2017

ЧЕРЕН ПЕТЪК 16 Ноември 2017

Виж всички новини